FOTOGRAFIE

van mensen

Trouwerij

Vergeet de poses waarbij jullie verkrampen tot het postuurtje op de huwelijkstaart. En welke fotograaf heeft ooit het idee gehad om de vrienden van de bruidegom te fotograferen als een nineties boysband? Nope. Let’s keep it real. Maar wel de allerschoonste versie van de realiteit.

10u // €1950
6u // €1450

Film

Foto’s zijn heerlijk, maar stilstaande beelden schieten soms te kort. Emoties, intonaties en kleine gebaren,… daar heeft fotografie geen antwoord op. Film is de perfecte aanvulling.
Als huwelijksreportage, voor babygeluk, een verloving of gewoon omdat het kan. Al dan niet in pakket met fotografie (dan komt er vanzelfsprekend een collega mee).

Prijzen starten aan €1300

Voor jullie trouwdag zitten we al eens samen zodat jullie je verlangens, wensen, musts en don’ts kunnen delen. De grote dag zelf hou ik vooral mijn mond en glij met jullie mee door al dat fijns dat er te gebeuren staat om die steelse blik, de hardste bulderlach, de stiekeme traan, de langste zoen en de stevigste nonkel hand/houtgreep vast te leggen. De trouwerij, het ja-woord, de dans maar ook al het moois errond. Want ook die bloemen, backdrop en gepersonaliseerde trouwsneakers mogen voor de eeuwigheid bewaard blijven.

REPORTAGE + PORTRET

Portretshoot

Geen studio, noch een schapenvel of lastig krukje waarvan je niet weet wat je ermee moet. Wat dan wel? Jij kiest. Of het nu in je favoriete kroeg is, op dat bankje aan de Schelde, in de oldtimer van je grootouders. De ene keer kan de shoot in tien minuten beklonken zijn, de andere keer een dik half uur. Relax, geen stijf gedoe, samen maken we jouw portret in jouw stijl.

45min // €250

Liefdesreportage

Omdat jullie verloofd zijn. Omdat jullie eens een écht mooie foto van jullie tweeën willen. Of gewoon omdat het kan. Samen overleggen we de plek. Een oud vliegveld, de Sinksenfoor of waarom niet die strandcabine waar jullie vanachter jullie zonnebrillen elkaar voor het eerst spotten? Doen. We.

2u // €325

Bedrijfsreportage

In een bedrijf gaat het om de mensen, dus daar focus ik me graag op. Het bedrijf of hele bedrijfsevent breng ik in beeld. Maar ook de man die stiekem van het dessertenbuffet proeft, de vrolijke kousen die harmonieus clashen met de stijlvolle herenschoen van de baas, het interieur dat één en al design ademt. ...

Prijs op aanvraag

Familiereportage

Met het gezin of met de familie trekken we op pad voor een namiddag zonder poseren, maar met veel spontane momenten. Laat de kleintjes bij een te veel aan energie maar ravotten, hun veel te roze ijscrème opsmikkelen (ik sta niet in voor het witte hemd) en met alles bezig zijn behalve de camera. De fotoboek-momenten worden vanzelf vastgelegd.

2u // €375

The package voor alle shoot's en reportage's
- Verplaatsingskosten binnen Vlaanderen inbegrepen
- Gebruik up-to-date materiaal
- Grafische afwerking en post productie
- USB stick met hoge en lage resolutie beelden
- Aaneensluitende werkuren, die beginnen op het door jullie gegeven aankomstuur
- Alle prijzen zijn inclusief BTW

WAT NOG?

Photobooth

Onze photobooth maakt gepersonaliseerde strookjes met drie foto’s en daaronder een tekst, logo of foto naar jouw keuze. Jij kiest of je enkel digitale of ook geprinte strookjes wilt. Wij plaatsen de booth tijdig en zorgen dat een technicus stand-by blijft tijdens jouw feest. De volgende ochtend, of eventueel na het feest wordt alles netjes opgehaald.

Zonder strookjes // €275
Eén strookje // €475
Twee strookjes // €575

The package
- Verplaatsingskosten binnen Vlaanderen inbegrepen
- Op jouw maat en smaak ontworpen strookjes
- USB stick met hoge en lage resolutie beelden, zowel strookjesvorm als losse beelden
- Kies je voor geprinte strookjes? In het fotohokje zit fotopapier voor minimum 750 fotostrookjes. Mocht dit niet voldoende zijn, worden de resterende prints per post verstuurd samen met de USB.

Album

Een album is niet inbegrepen maar op aanvraag steeds mogelijk. De prijs van het album hangt af van jullie wensen. Een harcover met image wrap kan, maar ook een gestoffeerde kaft met foto of print, een opbergdoos.. Ik werk graag met merken als Moleskine en Blurb die kwaliteit combineren met een mooi design.

Prijs op aanvraag